VENDE VAKANTE

NJOFTIM MBI SHPALLJEN E LISTËS PARAPRAKE TË FITUESVE PËR PROCEDURËN E PRANIMIT TË DREJTPËRDREJTË NË KATEGORINË E NIVELIT TË LARTË DREJTUES NË KËSHILLIN E LARTË TË PROKURORISË

Posted on

Në zbatimi të nenit 32, të ligjit nr. 152/2013 “Për nëpunësin civil”, të ndryshuar, Kreun III dhe V, të Vendimit nr. 118, datë 5.3.2014 të Këshillit të Ministrave “Për procedurat e emërimit, rekrutimit, menaxhimit dhe përfundimit të marrëdhënies në shërbimin civil të nëpunësve të nivelit të lartë drejtues dhe të anëtarëve të TND-së”, i ndryshuar, […]

AKTIVITETE

Sot në mbledhjen plenare, Këshilli i Lartë i Prokurorisë, ka emëruar prokurorët e përkohshëm

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka miratuar sot ne mbledhjen e radhës emrat e prokurorëve të përkohshëm në disa prokurori.  Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka miratuar me 10 vota pro, projekt-vendimin për caktim të përkohshëm të prokurorit Julian Cafka në pozicionin e Drejtuesit në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Gjirokastër. Ky emërim […]

AKTIVITETE

Ibrahimi: SPAK nis punën në shtator me ҫështje të nxehta

Posted on

Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Genti Ibrahimi, në intervistë për DW paraqet argumentat pse me SPAK-un në Shqipëri do të fillojë ҫmontimi i korrupsionit dhe lidhjeve me krimin në nivel të lartë. DW:  Z. Ibrahimi, Këshilli i Lartë i Prokurorisë, (KLP), mbylli(17.07) procesin e përzgjedhjes së Prokurorëve të Strukturës së Posaҫme Anti – […]

AKTIVITETE

Ngrihet ‘Poli i Drejtësisë’ Ja ‘shtëpia’ e institucioneve më të rëndësishme të reformës (VIDEO)

Posted on

Të hënën inaugurohet “Poli i Drejtësisë”, godina e cila do të jetë shtëpia e Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe Shkollës së Magjistratuës. Me një vendim qeverie ish-Shkolla e Avokatisë i është kaluar institucioneve të reja të reformës, të cilat do të atashohen aty në tre vjetorin e kësaj reforme. ReportTv […]

SEANCA PLENARE

NJOFTIM: SEANCA PLENARE NR.23

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë njofton  Mbledhjen e njëzetëetre të këtij institucioni, e cila do të mbahet ditën e Hënë , datë 22 Korrik 2019, ora 10:00, në sallën e mbledhjeve, Këshilli i Lartë Gjyqësor, Blvd. “Zogu i I”.

AKTIVITETE

Kryetari i KLP, Gent Ibrahimi priti sot në takim ambasadoren e Holandës në Shqipëri, Guusje Korthals Altes

Posted on

Kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi priti sot në takim ambasadoren e Holandës në Shqipëri, Guusje Korthals Altes. Gjatë bisedës, z. Ibrahimi bëri një prezantim të shkurtër të punës së Këshillit gjatë këtyre muajve duke theksuar dy procese kryesore me shumë ndjeshmëri publike: përzgjedhja e kandidatëve për SPAK pas një gare konkurruese […]

AKTIVITETE

Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi në një intervistë për A2 CNN: “Lista i hap rrugën vetëdijes që është bërë zgjedhja më e mirë e mundshme”

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë (KLP) është në fazën përmbyllëse të konfirmimit të emrave që do të jenë pjesë e strukturës më të fortë të drejtësisë shqiptare, asaj të hetimit dhe gjykimit të korrupsionit dhe krimit të organizuar në nivelet më të larta të qeverisjes dhe politikës. KLP ka qenë tejet aktive në filtrimin e […]

AKTIVITETE

Prezantimi i kandidatëve për Prokuror në SPAK përpara KLP

Posted on

Altin Dumani Anita Jella Arben Kraja Anton Martini Behar Dibra Besim Hajdarmataj Besnik Muçi Doloreza Musabelliu Donika Prela Dorina Bejko Dritan Prençi Edvin Kondili Elida Kaçkini Elisabeta Imeraj Ened Nakuçi Enkeleda Millonai Enkeleda Xhengo Klodian Braho Manjola Kajana Ndini Tavani Maksim Sota Vladimir Mara