VENDIME/AKTE ADMINISTRATIVE

Vendime datë 25.10.2019

Posted on

Vendim-nr-213-25.10.2019 PËR CAKTIM NË POZICION TË PËRKOHSHËM Vendim-nr-214-25.10.2019 PËR MIRATIMIN E RAPORTIT PËR VERIFIKIMIN E PASURISË DHE FIGURËS TË KANDIDATIT TË PRANUAR NË FORMIMIN FILLESTAR NË SHKOLLËN E MAGJISTRATURËS, URIM KALIA Vendim-nr-215-25.10.2019 PËR MIRATIMIN E RAPORTIT PËR VERIFIKIMIN E PASURISË DHE FIGURËS TË KANDIDATIT TË PRANUAR NË FORMIMIN FILLESTAR NË SHKOLLËN E MAGJISTRATURËS, BLERINA MUSABELLIU […]

VENDIME/AKTE ADMINISTRATIVE

Vendime datë 11.10.2019

Posted on

Vendim-nr-195-11.10.2019 PËR MIRATIMIN E RAPORTIT PËR VERIFIKIMIN E PASURISË DHE FIGURËS TË KANDIDATIT TË PRANUAR NË FORMIMIN FILLESTAR NË SHKOLLËN E MAGJISTRATURËS, ENTELA HASMUJAJ Vendim nr 196 11.10.2019 PËR MIRATIMIN E RAPORTIT PËR VERIFIKIMIN E PASURISË DHE FIGURËS TË KANDIDATIT TË PRANUAR NË FORMIMIN FILLESTAR NË SHKOLLËN E MAGJISTRATURËS, BESMIRA VISHE Vendim nr 197 11.10.2019 […]

VENDIME/AKTE ADMINISTRATIVE

Vendime datë 03.10.2019

Posted on

vendim-nr-190-03.10.2019 PER MIRATIMIN E RAPORTIT PER VERIFIKIMIN E PASURISE DHE FIGURES TE KANDIDATIT TE PRANUAR NE FORMIMIN FILLESTAR NE SHKOLLEN E MAGJISTRATURES, ALISA SPAHJA vendim-nr-191-03.10.2019 PER MIRATIMIN E RAPORTIT PER VERIFIKIMIN E PASURISE DHE FIGURES TE KANDIDATIT TE PRANUAR NE FORMIMIN FILLESTAR NE SHKOLLEN E MAGJISTRATURES, DENIS HYKA vendim-nr-192-03.10.2019 PER MIRATIMIN E RAPORTIT PER VERIFIKIMIN […]