AKTIVITETE

Njoftim mbi vendimet e Këshillit të Lartë të Prokurorisë në Seancën Plenare te datës 13 Maj 2019

Posted on

Në mbledhjen e zhvilluar sot,  Këshilli i Lartë i Prokurorisë miratoi me shumicë votash raportin për analizën e aftësive profesionale të prokurorëve subjekte rivlerësimit  Behar Dibra, Shkëlzen Cena dhe Klodian Braho, pasi u njoh me raportin e përgatitur nga Komisioni i Vlërësimit të Veprimtarisë Etike dhe Profesionale, bazuar në nenet 149/a, 179/b nenin “E” (aneksi) […]

AKTIVITETE

Intervista e Kryetarit të Këshillit të Lartë të Prokurorisë, z. Gent Ibrahimi për rubrikën “Top Talk” në Top Channel

Posted on

Sikurse është bërë e ditur tashmë u mbyll afati i aplikimit për kandidatët që do të garojnë për postin e Prokurorit të Përgjithshëm të Republikës. Edhe pse kishte një afat 60 ditor, u paraqiten vetëm 4 kandidatura përkahësisht Prokurorja në detyrë Arta Mark, prokurori Olsian Çela, prokurorja Fatjona Memçaj dhe avokati Lulzim Alushaj. I ftuar […]

AKTIVITETE

Njoftim mbi vendimet e Këshillit të Lartë të Prokurorisë në Seancën Plenare te datës 25 Prill 2019

Posted on

Në mbledhjen e zhvilluar sot,  Këshilli i Lartë i Prokurorisë miratoi me shumicë votash raportin për analizën e aftësive profesionale të prokurorëve subjekte rivlerësimit Edvin Kondili dhe Arben Qosja, pasi u njoh me raportin e përgatitur nga Komisioni i Vlërësimit të Veprimtarisë Etike dhe Profesionale, bazuar në nenet 149/a, 179/b nenin “E” (aneksi) të Kushtetutës […]

AKTIVITETE

Njoftim mbi vendimet e Këshillit të Lartë të Prokurorisë në Seancën Plenare te datës 15 Prill 2019

Posted on

Në mbledhjen e zhvilluar sot,  Këshilli i Lartë i Prokurorisë miratoi në mënyrë unanime raportin për analizën e aftësive profesionale të prokurorëve Manjola Kajani, Ened Nakuci, Eugen Beci, Njazi Seferi, Doloreza Musabelliu, Blerim Tominaj, Elisabeta Imeraj, Olsian Cela, Perparim Kulluri, Vladimir Mara pasi u njoh me raportin e përgatitur nga Komisioni i Vlërësimit të Veprimtarisë […]

AKTIVITETE

KRYETARI I KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË, GENT IBRAHIMI NË STUDION E EMISIONIT “TEMPORA” NË RTV ORA NEWS

Posted on

Dje kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi ishtë i ftuar në studion e emisionit “Tempora” përballë gazetares Sonila Meço ku foli për ngritjen e SPAK, zgjedhjen e Prokurorit të Përgjithshëm, zvarrjitjen e procesit për ngritjen dhe konsolidimin e institucioneve të reja të drejtësisë, ndërhyrja e politikës në veprimtarinë e këtyre institucioneve dhe […]

AKTIVITETE

Njoftim mbi vendimet e Këshillit të Lartë të Prokurorisë në Seancën Plenare të datës 1 Prill 2019

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë miratoi sot në mbledhje plenare caktimin e përkohëshëm të një prokurori në pozicionin e Drejtuesit të Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Lushnje dhe të një prokurori në pozicionin e Drejtuesit të Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier. Drejtuesit e këtyre institucioneve janë shkarkuar më herët nga […]