KLP miraton unanimisht komandimin e 6 këshilltarëve (Emrat)

Këshilli i Lartë i Prokurorisë (KLP) ka nisur mbledhjen e gjashtë të këtij institucioni që nga krijimi.
Mësohet se KLP ka miratuar unanimisht komandimin e 6 këshilltarëve pranë këtij institucioni. Këshilltarët e miratuar pranë KLP janë Arjan Muçaj, Artur Cara, Mirela Kapo, Mihallaq Bleta, Vitjuna Mata dhe Ornela Rrumbullaku.

https://balkanweb.com/nis-mbledhja-e-klp-diskutohet-kerkesa-per-shkarkimin-e-arta-markut/