Kryetari i KLP-së, Gent Ibrahimi i përgjigjet opozitës për shkresën për shkarkimin e Prokurores së Përgjithshme

Kreu i KLP-së, Gent Ibrahimi i përgjigjet letrës së Edmond Spahos dhe Petrit Vasilit në lidhje me kërkesën e tyre për nisjen e një hetimi disiplinor për Prokuroren e Përgjithshme Arta Marku, për shkak se ishte informuar nga Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e Ish-Sigurimit të Shtetit se anëtari i KLP-së Bujar Sheshi, i cili figuronte si bashkëpunëtor i Sigurimit të Shtetit.

https://balkanweb.com/klp-i-pergjigjet-opozites-ja-pse-smund-ta-hetojme-arta-markun/#