Parlamenti miraton strukturat e KLP dhe KLGJ

Ka zgjatur për rreth 3 orë seanca plenare,në të cilën u miratuan strukturat e reja të Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe Këshillit të lartë të Prokurorisë. Me 72 vota pro dhe asnjë kundër deputetët e maxhorancës të pranishëm në seancë miratuar gritjen e strukturave të reja të drejtësisë. Personeli i KLP do të përbëhet nga 65 persona, ndërsa për KLGJ do të numërojë një staf prej 125 punonjësish.

https://balkanweb.com/protesta-vijon-deputetet-e-ps-klecke-per-te-zgjatur-seancen/#