Intervista e Kryetarit të Këshillit të Lartë të Prokurorisë, z. Gent Ibrahimi për rubrikën “Top Talk” në Top Channel

Sikurse është bërë e ditur tashmë u mbyll afati i aplikimit për kandidatët që do të garojnë për postin e Prokurorit të Përgjithshëm të Republikës. Edhe pse kishte një afat 60 ditor, u paraqiten vetëm 4 kandidatura përkahësisht Prokurorja në detyrë Arta Mark, prokurori Olsian Çela, prokurorja Fatjona Memçaj dhe avokati Lulzim Alushaj. I ftuar në Top Talk përballë gazetarit Denis Dyrnjaja, kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, z. Gent Ibrahimi ka folur për këtë proces duke theksuar se ndonëse behet fjalë për një numër të vogël kandidatësh, është i mjaftueshëm ligjerisht për të zgjedhur Prokurorin e Përgjithshëm.

Intervista e plotë