Intervista e Kryetarit të KLP-së, Gent Ibrahimi për TV Klan

Kreu i KLP: Nuk ka afat për SPAK, varet nga vetting-u. Mund të nisë punë edhe me më pak se 10 prokurorë Struktura e Posaçme Kundër Krimit të organizuar dhe korrupsionit e njohur ndryshe si SPAK, ende duket larg ngritjes së saj.

Në një interviste për Televizionin Klan, kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi sqaron se aktualisht po bëhet vlerësimi i prokurorëve që kanë aplikuar për qenë pjesë e SPAK nga një komision i posaçëm, i cili e mbaron punën e tij në datën 6 Qershor.

Intervista e plotë