Vendime datë 12.06.2019

Nr.102-Datë-12.06.2019 PËR MIRATIMIN E RAPORTIT PËR ANALIZIMIN E AFTËSIVE PROFESIONALE TË PROKURORES ELIDA KAÇKINI (CELAMI)
Nr.103-Datë-12.06.2019 PËR MIRATIMIN E RAPORTIT PËR ANALIZIMIN E AFTËSIVE PROFESIONALE TË PROKURORIT MOISI DUDA
Nr.104-Datë-12.06.2019 PËR MIRATIMIN E RAPORTIT PËR ANALIZIMIN E AFTËSIVE PROFESIONALE TË PROKURORES ENKELEDA XHENGO
Nr.105-Datë-12.06.2019 PËR MIRATIMIN E RAPORTIT PËR ANALIZIMIN E AFTËSIVE PROFESIONALE TË PROKURORIT NDINI TAVANI
Nr.106-Datë-12.06.2019 PËR MIRATIMIN E RAPORTIT PËR ANALIZIMIN E AFTËSIVE PROFESIONALE TË PROKURORES ALKETA NUSHI
Nr.107-Datë-12.06.2019 PËR MIRATIMIN E RAPORTIT PËR ANALIZIMIN E AFTËSIVE PROFESIONALE TË PROKURORES DORINA BEJKO
Nr.108-Datë-12.06.2019 PËR MIRATIMIN E RAPORTIT PËR ANALIZIMIN E AFTËSIVE PROFESIONALE TË PROKURORES ANITA JELLA
Nr.57-1-Datë-12.06.2019 PËR NDËRPRERJEN E GARËS SË KANDIDATIT PËR PROKUROR PRANË PROKURORISË SË POSAÇME KUNDËR KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TË ORGANIZUAR