Njoftim për media

Këshilli i Lartë i Prokurorisë shpreh ngushëllimet për ndarjen nga jeta të  kostitucionalistit, avokatit dhe ish kreu i Gjykatës së Lartë zoti Thimjo Kondi. 

Një ndër figurat më të spikatura të sistemit të së drejtës në vend,

Thimjo Kondi ka dhënë një kontribut të çmuar në fushën e jurisprudencës  dhe në drejtimin e instancave më të larta gjyqësore.

Ndarja e tij nga jeta sjell trishtim të madh për çdokënd që pati fati ta njohë dhe të punojë krah tij.

Këshilli i Lartë i Prokurorisë shpreh ngushëllimet familjes, miqve dhe bashkëpunëtorëve të tij.