AKTIVITETEPËR MEDIAT

NJOFTIM LIDHUR ME DATËN DHE ORËN E ZHVILLIMIT TË INTERVISTAVE TË KANDIDATËVE PËR PROKURORË TË PROKURORISË SË POSAÇME KUNDËR KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TË ORGANIZUAR (SPAK)

Posted