NJOFTIM PËR MEDIA Seanca plenare datë 02.12.2022

Këshilli i Lartë i Prokurorisë në vijim të mbledhjes së datës 30.11.2022, në seancën e sotme plenare datë 02.12.2022, hodhi shortin duke përcaktuar 20 prokurorë të Republikës që do të vleresohen nga ana etike dhe profesionale, gjatë vitit 2023. Së bashku me prokurorët u përzgjodhën edhe relatorët përkatës si dhe këshilltari ligjor që do të merren me procedurat e vlerësimit, sipas tabelës të mëposhtëme.

ProkuroriRelatoriKëshilltari ligjor
1.Anila BebeciZeqir HodaArtur Cara
2.Gëzim ÇopaNurihan SeitiArian Muçaj
3.Përparim VukajZeqir HodaErion Pano
4.Urim BuciLedina RizaVitjuna Mata (Tërpollari )
5. Vitjuna Mata (Tërpollari )Zeqir HodaArtur Cara
6. Erjon ShqarriNurihan SeitiMihallaq Bleta
7.Bledar ValikajLedina RizaVitjuna Mata (Tërpollari )
8.Sonila Muhametaj (Domi)Nurihan SeitiMihallaq Bleta
9.Edmond ShytkoZeqir HodaVitjuna Mata
10.Oltiona ÇiflikuLedina RizaArian Muçaj
11.Ndini TavaniLedina RizaArtur Cara
12.Mustafa TurkuZeqir HodaErion Pano
13.Elona AlvoraNurihan SeitiMihallaq Bleta
14.Asllan BajramajLedina RizaVitjuna Mata (Tërpollari )
15.Elfrida BregovaZeqir HodaArian Muçaj
16.Ols DadoNurihan SeitiErion Pano
17.Ritvan SukaLedina RizaArtur Cara
18.Artan ShtrungzaNurihan SeitiMihallaq Bleta
19.Moisi DudaZeqir HodaErion Pano
20.Ened NakuçiLedina RizaVitjuna Mata (Tërpollari )