KREU I KËSHILLIT, ZOTI ALFRED BALLA RAPORTON NË KUVEND

Sot ka qene dita e raportimit te 5 drejtuesve te organeve te drejtesise perpara deputeteve. Ne kete kuader raportoj edhe kreu i KLP-se, Zoti Alfred Balla. Zoti Balla beri nje pasqyre te gjendjes aktuale te sistemit te Prokurorise Shqiptare dhe veprimtarise se KLP-se pergjate vitit 2022. Ne fund te raportimit ai ju pergjigj pyetjeve te disa deputeteteve.