Njoftim mbi zhvillimin e intervistave me kandidatët për prokuror në Prokurorinë e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

 1. Intervistat nesër në datë 07.12.2023 fillojnë në orën 9.00 me intervale kohore çdo 30 minuta kohë në dispozicion për 8 kandidatët.
 2. Intervistat do jenë me këtë renditje alfabetike:
 • Albert Kuliçaj
 • Anita Jella
 • Bledar Maksuti
 • Kreshnik Ajazi
 • Ndini Tavani
 • Olsi Dado
 • Pali Deçolli
 • Sonila Muhametaj

 • Operatorët, kamerat nuk do të lejohen në ambjentet e sallës plenare.
 • Gazetarët mund të qëndrojnë fizikisht në sallë.
 • Këshilli siguron transmetimin live të prezantimeve të kandidatëve nëpërmjet platformës zoom në orën 9.00 në adresën/ linkun si më poshtë: