NJOFTIM MBI MBLEDHJEN PLENARE DATË 28 DHJETOR 2023

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, u mblodh sot në seancë plenare në prani të 10 anëtarëve, në mungesë të zonjës Bogdani. Gjatë mbledhjes ishin pjesmarrës  përfaqësues nga Ministria e Drejtësisë, dhe Programi OPDAT.  

Aktet e miratuara:

  1. Procesverbali i Seancës Plenare të datës 14.12.2023.
  2. Vendimi për “Caktim të përkohshëm të prokurorit Dritan Gripshi në pozicionin e drejtuesit të Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Berat” edhe për një periudhë tjetër tremujore.;
  3. Rregullorja “Për organizimin dhe funksionimin e administratës së Këshillit të Lartë të Prokurorisë”;
  4. Vendimi “Për caktimin me short të Relatorit dhe Këshilltarit Ligjor përgjegjës për procedurën e vlerësimit të prokurorëve, përgjatë vitit 2024”.

Në përfundim të shortit u përcaktuan si më poshtë:

PROKURORI I SHORTUAR PËR VLERËSIM  RELATORI ANËTAR I KËSHILLITKËSHILLTARI LIGJOR PËRKATËS
Albert DemirneliM.DudaG.Habazaj
 2Albert MurçajT.BazajY.Pjetërnikaj
 3Arben AgoviT.BazajG.Habazaj
 4Arbër BerexhaO.EminajA.Pogaçe
 5Arian XhaferrajM.DudaG.Habazaj
 6Artur IsmajlukajO.EminajG.Habazaj
Aurel ZarkaM.DudaA.Pogaçe
 8Dashnor NureM.DudaA.Moçka
 9Deniona KatroT.BazajO.Rumnici
 10Dhorina TheodhoriT.BazajA.Moçka
 11Edina KurtiO.EminajY.Pjetërnikaj
 12Edmond KoloshiO.EminajO.Rumnici
 13Elsa KareciM.DudaG.Habazaj
 14Enkeleda XhengoT.BazajO.Rumnici
 15Enklid GjiniO.EminajA.Pogaçe
 16Erion ImerajM.DudaA.Moçka
 17Erion ShehajO.EminajA.Pogaçe
 18Genci ManeO.EminajA.Pogaçe
 19Hysni MulaM.DudaO.Rumnici
 20Irena ÇunotiM.DudaG.Habazaj
 21Irma BalliM.DudaA.Pogaçe
 22Julian ÇafkaT.BazajA.Moçka
 23Kledian LlahoM.DudaA.Moçka
 24Leonard FilopatiT.BazajY.Pjetërnikaj
 25Madrid KullolliT.BazajA.Pogaçe
 26Marsida FrashëriT.BazajY.Pjetërnikaj
 27Ornela RrumbullakuT.BazajY.Pjetërnikaj
 28Pali DecolliO.EminajO.Rumnici
 29Petref AsllaniT.BazajO.Rumnici
 30Pranvera StafaO.EminajY.Pjetërnikaj
 31Silvana LuleM.DudaA.Moçka
 32Sokol NishaniO.EminajA.Moçka
 33Suela SalavaçiO.EminajG.Habazaj
 34Shqiponja MillaM.DudaO.Rumnici
 35Xheljan SeferiT.BazajA.Pogaçe
 36Xhoana MehmetajO.EminajY.Pjetërnikaj
 37Zena LilaT.BazajA.Moçka