RAPORTIM I PROKURORIT TË PËRGJITHSHËM PARA KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË.

Ditën e mërkurë datë 17.04.2024, ora 10.00 Prokurori i Përgjithshëm zoti Olsian Çela do të raportojë para KLP-së për veprimtarinë e institucionit të tij përgjatë vitit 2023.

Media si gjithmonë është e ftuar të marrë pjesë.

Nga Këshilli do të realizohet dhe transmetim live në platformën Zoom.

Mediat që duan të jenë me kamerat e tyre në seancë, lutet të paraqiten 20 minuta para orës 10.

Ju faleminderit