Memorandum Mirëkuptimi mes Këshillit të Lartë të Prokurorisë dhe Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF)

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Është nënshkruar ditën e sotme Memoradumi i Mirëkuptimit mes Këshillit të Lartë të Prokurorisë dhe Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) për Programin për zhvillimin e lidershipit LEAD Albania. Ky program synon t’u sigurojë profesionistëve të rinj dhe të talentuar shqiptarë përvoja të drejtpërdrejta në proçesin e qeverisjes së Shqipërisë. Memorandumi i nënshkruar nga kreu i […]

Takimi i kreut të Këshillit të Lartë të Prokurorisë, z. Gent Ibrahimi, me Institutin për Studime Publike & Ligjore

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Sot kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, z. Gent Ibrahimi, priti në një takim përfaqësues të Institutit për Studime Publike & Ligjore (ISPL). Në takim mori pjesë edhe Drejtuesja e Njësisë së Shërbimeve të Përgjithshme Ligjore, znj. Danja Hobdari. ISPL po zbaton një projekt 2-vjeçar të quajtur “Të gjithë sytë mbi drejtësinë”. Projekti është […]