KRYETARI I KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË MERR PJESË NË ANALIZËN VJETORE TË PUNËS SË PROKURORISË PRANË GJYKATËS SË SHKALLËS SË PARË DHE APELIT DURRËS, PËR VITIN 2021

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Kryetari i Këshillit, zoti Alfred Balla së bashku me anëtarin zotin Ludovik Dodaj, kanë marrë pjesë në takimin e zhvilluar, sot, 27 maj 2022, mbi analizën vjetore të punës së Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë dhe Apelit Durrës. Në këtë takim morën pjesë prokurorët dhe oficerët e policisë gjyqësore të strukturave raportuese, përfaqësues […]

NJOFTIM PËR MEDIA SEANCA PLENARE E RADHËS E KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Këshilli i Lartë i Prokurorisë zhvilloi ditën e enjte, më 26 maj 2022, ora 10:00, mbledhjen plenare të radhës, në platformën online Zoom-Metting, ku morën pjesë 9 anëtarë të Këshillit (në mungesë të zonjës Esmeralda Keshi). Mbledhja e cila u mbajt nën drejtimin e kreut të KLP-së, zotit Alfred Balla kishte në rend dite vetëm […]

Vendime datë 19.05.2022

Posted Posted in VENDIME/AKTE ADMINISTRATIVE

VENDIM Nr.98, datë 19.05.2022 “PËR MIRATIMIN E QËNDRIMIT NË DETYRË TË MAGJISTRATIT  PELIVAN MALAJ” VENDIM Nr.99, datë 19.05.2022 “PËR PLOTËSIMIN E NJË VAKANCE TË PËRKOHSHME NË PROKURORINË PRANË GJYKATËS SË SHKALLËS SË PARË GJIROKASTËR, NËPËRMJET PROCEDURËS SË TRANSFERIMIT TË PËRKOHSHËM ME PËLQIM”   VENDIM Nr.100, datë 19.05.2022 “PËR PRANIMIN E ANKIMIT” VENDIM Nr.101, datë 19.05.2022 “PËR MIRATIMIN E RAPORTIT PËR […]

NJOFTIM PËR MEDIA LIDHUR ME SEANCËN E RADHËS PLENARE TË KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Këshilli i Lartë i Prokurorisë zhvilloi ditën e enjte, më 19 maj 2022, mbledhjen plenare të radhës, në prezencë të 9 (nëntë) anëtarëve të Këshillit (në mungesë të zonjës Mirela Bogdani), si dhe në prani të përfaqësuesit të misionit OPDAT në Shqipëri. Nën drejtimin e kreut të Këshillit Lartë të Prokurorisë, zotit Alfred Balla, mbledhja […]

KRYETARI I KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË PARAQITI RAPORTIN VJETOR TË VEPRIMTARISË SË KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË GJATË VITIT 2021

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Pranë Kuvendit të Shqipërisë, në Komisionin për Çështjet ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, u zhvillua sot, 18 maj 2022, ora 10:00, seanca dëgjimore me Kryetarin e Këshillit të Lartë të Prokurorisë, zotin Alfred Balla, për Raportin Vjetor të veprimtarisë së Këshillit gjatë vitit 2021. Në këtë seancë dëgjimore, zoti Balla u shoqërua […]

Zëvendëskryetari i KLP-së, z. Tartar Bazaj prezanton Drejtuesin e ri të Prokurorisë së rrethit Gjyqësor Vlorë

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Zëvendëskryetar i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, ka prezantuar drejtuesin e ri të Prokurorisë së rrethit Gjyqësor Vlorë, z. Aurel Zarka. Zoti Zarka u emëruar drejtues i Prokurorisë së rrethit Gjyqësor Vlorë gjatë mbledhjes plenare të KLP-së më datë 9 Maj 2022 dhe do të drejtojë këtë prokurori për një mandat 3 vjeçar me të […]

RAPORTIMI I PROKURORIT TË PËRGJITHSHËM PËRPARA KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË, MBI ECURINË E VEPRIMTARISË SË PROKURORIVE TË JURIDIKSIONIT TË PËRGJITHSHËM, PËR VITIN 2021

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Këshilli i Lartë i Prokurorisë zhvilloi sot më datë 16.05.2022, seancën dëgjimore me Prokurorin e Përgjithshëm, zotin Olsian Çela, i cili u paraqit së bashku me prokurorin zotin Kujtim Luli dhe Sekretarin e Përgjithshëm të institucionit, zotin Luan Abazi. Objekt i kësaj seance ishte raportimi vjetor lidhur me ecurinë e veprimtarisë së prokurorive të juridiksionit […]

Buxheti dhe raportime

Posted Posted in Uncategorized

Detajimi-i-buxhetit-per-vitin-2020-2021-2022-KLPPBA-me-tavanet-e-reja Regjistri i parashikimeve te prokurimeve publike 2021 Raporti i monitorimit 8 mujori 2020 Raporti i monitorimit 4 mujori 2020 PBA 2021-2023 Detajimi i fondeve buxhetore 2021-2023 Raporti i Monitorimit 12 mujori 2020Raporti-i-monitorimit-4-mujori-2021

RAPORTIMI I DREJTUESIT TË PROKURORISË SË POSAÇME KUNDËR KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TË ORGANIZUAR PËRPARA KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË, MBI VEPRIMTARINË E KËSAJ STRUKTURE PËR VITIN 2021

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Këshilli i Lartë i Prokurorisë zhvilloi sot më datë 21.05.2022, seancën dëgjimore me kreun e Prokurorisë së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, zotin Arben Kraja, i cili u paraqit së bashku me zotërinjtë Ened Nakuçi, Altin Dumani, Klodian Braho e Mariel Frroku. Objekt i kësaj seance ishte raportimi vjetor lidhur me veprimtarinë e […]

Vendime datë 09.05.2022

Posted Posted in VENDIME/AKTE ADMINISTRATIVE

Vendim Nr. 86, dt. 09.05.2022 “PËR CAKTIM TË PËRKOHSHËM” Vendim Nr. 87, dt. 09.05.2022 “PËR CAKTIM TË PËRKOHSHËM” Vendim Nr. 88, dt. 09.05.2022 “PËR CAKTIM TË PËRKOHSHËM” Vendim Nr. 89, dt. 09.05.2022 “PËR KORRIGJIMIN  E GABIMEVE MATERIALE NË DISPOZITIVIN E VENDIMIT NR. 77, DATE 22.04.2022, TË KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË” Vendim Nr. 90, dt. […]

Njoftim mbi zhvillimin e seancës dëgjimore mbi raportimin vjetor përpara KLP-së, të Prokurorit të Përgjithshëm dhe drejtuesit të Prokurorisë së Posaçme (Spak)

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Këshilli i Lartë i Prokurorisë organizon ditën e enjte, datë 12.05.2025, ora 10.00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, seancën dëgjimore me Drejtuesin e Prokurorisë së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, z. Arben Kraja, i cili do të paraqesë raportin lidhur me veprimtarinë e Prokurorisë së Posaçme (SPAK) për vitin 2021. Gjithashtu, ditën […]

Njoftim për Media, 09.05.2022

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, ka zhvilluar ditën e hënë më 9 maj 2022, seancën plenare të radhës, në prezencë të të gjithë anëtarëve të Këshillit dhe të ftuarëve përfaqësues nga Programi OPDAT. Nën drejtimin e kreut të Këshillit Lartë të Prokurorisë, zotit Alfred Balla, mbledhja ka nisur me miratimin unanim të proces-verbalit të seancës […]

KRYETARI I KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË PRITI NË TAKIM NJË DELEGACION NGA REPUBLIKA E MOLDAVISË

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, zoti Alfred Balla priti sot, më 05 maj 2022, një delegacion me përfaqësues nga Republika e Moldavisë, konkretisht nga Parlamenti, Këshilli i Lartë i Prokurorisë, Ministria e Drejtësisë, Shkolla e Magjistraturës, sistemi gjyqësor, si dhe shoqëria civile. Takimi u zhvillua në ambjentet e institucionit në praninë e anëtarëve, […]

KRYETARI I KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË PRITI NË NJË TAKIM ZYRTAR KRYETARIN E PREZENCËS SË OSBE-SË NË SHQIPËRI, AMBASADORIN VINCENZO DEL MONACO

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, zoti Alfred Balla priti sot në një takim zyrtar kreun e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, Ambasadorin Vincenzo Del Monaco. Zoti Balla pas shpalosjes së vizionit të Këshillit nën drejtimin e tij si kryetar, i shprehu falënderimet Ambasadori Del Monaco, për mbështetjen institucionale të deritanishme. Ambasadori Del Monaco, […]

Vendime datë 28.04.2022

Posted Posted in VENDIME/AKTE ADMINISTRATIVE

VENDIM Nr.83, datë 28.04.2022 PËR PËRFUNDIMIN E KOHËZGJATJES SË KOMANDIMIT VENDIM Nr.84, datë 28.04.2022 PËR CAKTIM TË PËRKOHSHËM VENDIM Nr.85, datë 28.04.2022 PËR SHPALLJEN E VENDIT VAKANT TË DREJTUESIT NË PROKURORINË PRANË GJYKATËS SË SHKALLËS SË PARË TIRANË NËPËRMJET PROCEDURËS SË NGRITJES NË DETYRË

KLP cakton përkohësisht Drejtuesin e Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, është mbledhur ditën e enjte, më 28.04.2022, në një seancë plenare urgjente. Të pranishëm në mbledhje ishin të gjithë anëtarët e Këshillit të Lartë të Prokurorisë dhe të ftuarit përfaqësues nga Progami OPDAT. Si pasojë e shkarkimit të drejtueses së Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, znj. Elizabeta […]

Takim i kreut të Keshillit të Lartë të Prokurorisë me një grup përfaqësuesish të Ministrisë së Drejtësisë të Republikës së Armenisë.

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë zoti Alfred Balla, në praninë e Zv. Kryetarit të Këshillit zoti Tartar Bazaj, si dhe dy anëtarëve të tjerë të Keshillit të Lartë të Prokurorisë zoti Zeqir Hoda si dhe zoti Ludovik Dodaj, zhvilloi një takim zyrtar sot, më 26 prill 2022 me një grup përfaqësuesish nga Ministria […]

Vendime datë 22.04.2022

Posted Posted in VENDIME/AKTE ADMINISTRATIVE

VENDIM Nr.71, datë 22.04.2022 PËR CAKTIM TË PËRKOHSHËM VENDIM Nr.72, datë 22.04.2022 PËR CAKTIM TË PËRKOHSHËM VENDIM Nr.73, datë 22.04.2022 PËR CAKTIM TË PËRKOHSHËM VENDIM Nr.74, datë 22.04.2022 PËR CAKTIM TË PËRKOHSHËM VENDIM Nr.75, datë 22.04.2022 PËR CAKTIM TË PËRKOHSHËM VENDIM Nr.76, datë 22.04.2022 PËR CAKTIM TË PËRKOHSHËM VENDIM Nr.77, datë 22.04.2022 PËR MBARIMIN E STATUSIT TË MAGJISTRATIT VENDIM Nr.78, datë 22.04.2022 PËR […]

Takim i kreut të KLP-së me Ambasadoren Amerikane në Tiranë.

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë zoti Alfred Balla zhvilloi sot një takim me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, zonjën Yuri Kim, ku në fokus të tij ishte vijueshmëria e mbështetjes së Këshillit, si organi i pavarur me kompetenca thelbësore në garantimin e statusit dhe karrierës së prokurorëve të Republikës së Shqipërisë.Zoti […]

Takim i kreut të KLP-së me kreun e KPK-së

Posted Posted in AKTIVITETE, PËR MEDIAT

Kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë zoti Alfred Balla zhvilloi sot, më 15 prill 2022, një takim me Kreun e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, zonjën Pamela Qirko, ku në fokus të tij ishte vijueshmëria e bashkëpunimit në kuadër të përmbushjes së misionit të institucioneve respektive. Zoti Balla siguroi zonjën Qirko, në emër të […]

Vendime datë 13.04.2022

Posted Posted in VENDIME/AKTE ADMINISTRATIVE

VENDIM Nr.63, datë 13.04.2022 PËR CAKTIM TË PËRKOHSHËM VENDIM Nr.64, datë 13.04.2022 PËR CAKTIM TË PËRKOHSHËM VENDIM Nr.65, datë 13.04.2022 PËR KOMANDIMIN E PROKURORIT NË POZICIONIN E KËSHILLTARIT TË ETIKËS, PRANË KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË. VENDIM Nr.66, datë 13.04.2022 PËR PËRFUNDIMIN E PROCEDURËS SË TRANSFERIMIT PA PËLQIM NË POZICIONIN E PROKURORIT TË PROKURORISË PRANË GJYKATËS SË SHKALLËS SË […]

Vendime datë 31.03.2022

Posted Posted in VENDIME/AKTE ADMINISTRATIVE

VENDIM Nr.56, datë 31.03.2022 PËR ZGJEDHJEN E ZËVENDËSKRYETARIT TË KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË VENDIM Nr.57, datë 31.03.2022 PËR NJË NDRYSHIM NË VENDIMIN E KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË, NR 207, DATË 18.06.2021, “PËR PËRBËRJEN E KOMISIONEVE TË PËRHERSHËM DHË ANËTARËT ZËVENDËSUES TË KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË” I NDRYSHUAR VENDIM Nr.58, datë 31.03.2022 PËR MIRATIMIN E KOMENTEVE […]