AKTIVITETE

Hagë/Kreu i KLP-së pritet në vizitë zyrtare nga Prokurori i Përgjithshëm i Mbretërisë së Holandës, z.Gerrit van der Brug

Posted on

Gjatë vizitës në Hagë, kryetari i KLP-së, Gent Ibrahimi takoi prokurorin e përgjithshëm i Mbretërisë së Holandës, z.Gerrit van der Brug i cili i prezantoi mënyrën e funksionimit e Prokurorisë të Përgjithshme dhe pavarësinë e saj institucionale ndaj faktorit politik dhe atij ekzekutiv në veçanti. Në Mbretërinë e Holandës, Prokuroria e Përgjithshme përbëhet nga 900 […]

AKTIVITETE

Hagë/ Kryetari i KLP takon presidentin e Eurojust, Ladislav Hamran

Posted on

Kryetari i KLP-së, Gent Ibrahimi vizitoi ambjentet e Eurojust në Hagë dhe takoi presidentin e Eurojust, z.Ladislav Hamran. Eurojust është agjensi e Bashkimi Europian e fokusuar mbi bashkëpunimi ligjor në çështjet penale midis shteteve anëtare.Eurojust mbështet me logjistikë dhe informacion vëndet të BE-së duke krijuar ura bashkëpunimi në luftën kundër krimit të organizuar dhe menaxhimin […]

AKTIVITETE

Hagë/ Kryetari i KLP-së, Gent Ibrahimi i ftuar në aktivitetin e organizuar nga Instituti Asser në baskëpunim me Fondacionin Shqipëri-Holandë, Ambasadën e Shqipërisë dhe Komisionin Europian.

Posted on

Kryetari i KLP-së, Gent Ibrahimi ishtë një nga folësit në një aktivitet të organizuar në selinë e House of Europë në Hagë,  “ Sfidat dhe perspektivat e sundimit të ligjit në Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut”,” organizuar nga Instituti Asser në baskëpunim me Fondacionin Shqipëri-Holandë, Ambasadën e Shqipërisë dhe Komisionin Europian. Pjesë e panelit të […]

AKTIVITETE

Kryetari i KLP, Gent Ibrahimi takon në Hagë drejtuesin e Qendrës për Bashkëpunim Ndërkombëtar Ligjor (CILC), z.Willem van Nieuwkerk

Posted on

Kryetari i KLP, Gent Ibrahimi zhvillon këto ditë një vizitë punë në Holandë në kuadër të informimit të qeverisë holandeze mbi progresin në zbatimin e reformës në drejtësinë dhe ngritjes së institucioneve të reja ligjizbatuese në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar para vendimit që Këshilli i Europës pritet të marrë këtë muaj përsa […]

SEANCA PLENARE

NJOFTIM: SEANCA PLENARE NR.30

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë njofton Mbledhjen e tridhjetë të këtij institucioni, e cila do të mbahet ditën e Martë , datë 01.10.2019 , ora 12:00, në sallën e mbledhjeve, Këshilli i Lartë Gjyqësor, Blvd. “Zogu i I”.

AKTIVITETE

Vendimet e marra nga Këshilli i Lartë i Prokurorisë në sencën plenare e datës 27 Shtator 2019

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë është mbledhur sot në seancë plenare për të vendosur mbi katër caktime të përkohshme, tre në nivel drejtues prokurorie dhe nje në nivel prokuror dhe ka miratuar me shumicë votash raportin “Mbi veprimtarinë e Këshillit tё Lartё tё Prokurorisё pёr periudhën dhjetor 2018-korrik 2019” dhe rregulloren “Pёr procedurën e verifikimit […]