AKTIVITETE

Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi i ftuar në emisionin “Përballë” të gazetarit Lutfi Dervishi: “FBI-ja amerikane do të trajnojë BKH”

Posted on

Gent Ibrahimi Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë- institucion që “veton” kandidatët për SPAK dhe që liston edhe kandidatët për Prokuror të Përgjithshëm të Republikës në emisionin “Përballë” të gazetarit Lutfi Dervishi. Shqipëria ka patur gjatë 28 viteve tranzicion 24 ministra Drejtësie, por nuk ka patur Drejtësi. Tre vjet pas ndryshimeve të thella kushtetuese […]

AKTIVITETE

Kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë: “Fara e drejtësisë së re ka zënë rrënjë, frytet po vijnë, besim dhe durim!”

Posted on

Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi deklaroi në ceremoninë e inaugurimit të pallatit të ri të drejtësisë se koha e sistemit të vjetër ka përfunduar dhe tashmë do të fillojë një epokë e re që pritet të japë rezultatet duke filluar nga vjeshta. “Shembujt e parë janë vërtetuar, sidomos për ngritjen e […]

NË SHËRBIMIN CIVIL

NJOFTIM MBI SHPALLJEN E LISTËS PARAPRAKE TË FITUESVE PËR PROCEDURËN E PRANIMIT TË DREJTPËRDREJTË NË KATEGORINË E NIVELIT TË LARTË DREJTUES NË KËSHILLIN E LARTË TË PROKURORISË

Posted on

Në zbatimi të nenit 32, të ligjit nr. 152/2013 “Për nëpunësin civil”, të ndryshuar, Kreun III dhe V, të Vendimit nr. 118, datë 5.3.2014 të Këshillit të Ministrave “Për procedurat e emërimit, rekrutimit, menaxhimit dhe përfundimit të marrëdhënies në shërbimin civil të nëpunësve të nivelit të lartë drejtues dhe të anëtarëve të TND-së”, i ndryshuar, […]

AKTIVITETE

Sot në mbledhjen plenare, Këshilli i Lartë i Prokurorisë, ka emëruar prokurorët e përkohshëm

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka miratuar sot ne mbledhjen e radhës emrat e prokurorëve të përkohshëm në disa prokurori.  Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka miratuar me 10 vota pro, projekt-vendimin për caktim të përkohshëm të prokurorit Julian Cafka në pozicionin e Drejtuesit në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Gjirokastër. Ky emërim […]

AKTIVITETE

Ibrahimi: SPAK nis punën në shtator me ҫështje të nxehta

Posted on

Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Genti Ibrahimi, në intervistë për DW paraqet argumentat pse me SPAK-un në Shqipëri do të fillojë ҫmontimi i korrupsionit dhe lidhjeve me krimin në nivel të lartë. DW:  Z. Ibrahimi, Këshilli i Lartë i Prokurorisë, (KLP), mbylli(17.07) procesin e përzgjedhjes së Prokurorëve të Strukturës së Posaҫme Anti – […]

AKTIVITETE

Ngrihet ‘Poli i Drejtësisë’ Ja ‘shtëpia’ e institucioneve më të rëndësishme të reformës (VIDEO)

Posted on

Të hënën inaugurohet “Poli i Drejtësisë”, godina e cila do të jetë shtëpia e Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe Shkollës së Magjistratuës. Me një vendim qeverie ish-Shkolla e Avokatisë i është kaluar institucioneve të reja të reformës, të cilat do të atashohen aty në tre vjetorin e kësaj reforme. ReportTv […]