AKTIVITETE

Këshilli i Lartë i Prokurorisë emëron 8 prokurorët e Prokurorisë së Posaçme dhe shpall garën për kreu e saj

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka zhvilluar sot mbledhjen plenare me rendin e ditës të publikuar paraprakisht në faqën zyrtare të Këshillit. Pika e parë e rendit të ditës ishte miratimi i projekt-akteve për emërimin e 8 (tetë) prokurorëve në Prokurorinë e Posaçme, përkatësisht Altin Dumani, Arben Kraja, Behar Dibra, Edvin Kondilli, Elida Çelami (Kaçkini), […]

SEANCA PLENARE

NJOFTIM: SEANCA PLENARE NR.38

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë njofton Mbledhjen e tridhjetë e tetë të këtij institucioni, e cila do të mbahet ditën e Hënë, datë 25.11.2019 , ora 12:00, në sallën e mbledhjeve, Këshilli i Lartë Gjyqësor, Blvd. “Zogu i I”.

AKTIVITETE

Presidenti Ilir Meta priti në takim Kryetarin e Këshillit të Lartë të Prokurorisë, z.Gent Ibrahimi

Posted on

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot në një takim Kryetarin e Këshillit të Lartë të Prokurorisë, z. Gent Ibrahimi, me kërkesën e këtij të fundit. Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë e informoi Kreun e Shtetit për hapat e mëtejshëm dhe koordinimin ndërmjet të gjithë institucioneve të përfshira në procesin e konstituimit […]

NË SHËRBIMIN CIVIL

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË E MESME DHE E ULËT DREJTUESE

Posted on

Këshilltar në Njësinë e Shërbimeve të Përgjithshme Ligjore në Departamentin e Shërbimeve Ligjore në Këshillin e Lartë të Prokurorisë – kategoria: II-b Në zbatim të nenit 26 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 13, të Kreut II, të Vendimit nr. 242, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, Këshilli i […]

AKTIVITETE

Këshilli i Lartë i Prokurorisë rendit kandidatët për pozicionin e Prokurorit të Përgjithshëm sipas rezultatit të procesit të pikëzimit

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë zhvilloi sot mbledhjen plenare e cila konkludon edhe fazën përmbyllëse të procesit për zgjedhjen e Prokurorit të Përgjithshëm të Shqipërisë me mandat 7 vjeçar. Procesi i përzgjedhjes u zhvillua edhe nën mbikqyrjen e përfaqësuesëve të komunitetit ndërkombëtar si EURALIUS, OPDAT dhe vёzhgues tё tjerё tё akredituar, të cilët i kushtuan një […]

AKTIVITETE

Këshilli i Lartë i Prokurorisë zhvilloi sot intervistat me kandidatët për pozicionin e Prokurorit të Përgjithshëm

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, në vijim të procesit të vlerësimit të kandidatëve për Prokuror të Përgjithshëm,  ka zhvilluar gjatë ditës së sotme, intervistat me të tre kandidatët në garë sipas rendit alfabetik,  Arta Marku, Fatjona Memçaj dhe Olsian Çela. Kjo është faza përmbyllëse e procesit për zgjedhjen e Prokurorit të Përgjithshëm të Shqipërisë me […]