SEANCA PLENARE

NJOFTIM: SEANCA PLENARE NR.25

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë njofton  Mbledhjen e njëzetëepestë të këtij institucioni, e cila do të mbahet ditën e Premte, datë 2 Gusht 2019, ora 11:00, në sallën e mbledhjeve, Prokuroria e përgjithshme Rr. “Qemal Stafa” Nr.1

NË SHËRBIMIN CIVIL

NJOFTIM MBI SHPALLJEN E LISTËS PËRFUNDIMTARE TË FITUESVE PËR PROCEDUREN E PRANIMIT TË DREJTPËRDREJTË NË KATEGORINË E NIVELIT TË LARTË DREJTUES NË KËSHILLIN E LARTË TË PROKURORISË

Posted on

Në zbatimi të nenit 32, të ligjit nr. 152/2013 “Për nëpunësin civil”, të ndryshuar, Kreun III dhe V, të Vendimit nr. 118, datë 5.3.2014 të Këshillit të Ministrave “Për procedurat e emërimit, rekrutimit, menaxhimit dhe përfundimit të marrëdhënies në shërbimin civil të nëpunësve të nivelit të lartë drejtues dhe të anëtarëve të TND-së”, i ndryshuar, […]

SEANCA PLENARE

NJOFTIM: SEANCA PLENARE NR.24

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë njofton  Mbledhjen e njëzetëekatër të këtij institucioni, e cila do të mbahet ditën e Enjte, datë 25 Korrik 2019, ora 13:00, në sallën e mbledhjeve, Këshilli i Lartë Gjyqësor, Blvd. “Zogu i I”.

AKTIVITETE

Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi i ftuar në emisionin “Përballë” të gazetarit Lutfi Dervishi: “FBI-ja amerikane do të trajnojë BKH”

Posted on

Gent Ibrahimi Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë- institucion që “veton” kandidatët për SPAK dhe që liston edhe kandidatët për Prokuror të Përgjithshëm të Republikës në emisionin “Përballë” të gazetarit Lutfi Dervishi. Shqipëria ka patur gjatë 28 viteve tranzicion 24 ministra Drejtësie, por nuk ka patur Drejtësi. Tre vjet pas ndryshimeve të thella kushtetuese […]

AKTIVITETE

Kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë: “Fara e drejtësisë së re ka zënë rrënjë, frytet po vijnë, besim dhe durim!”

Posted on

Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi deklaroi në ceremoninë e inaugurimit të pallatit të ri të drejtësisë se koha e sistemit të vjetër ka përfunduar dhe tashmë do të fillojë një epokë e re që pritet të japë rezultatet duke filluar nga vjeshta. “Shembujt e parë janë vërtetuar, sidomos për ngritjen e […]