AKTIVITETE

Kryetari i KLP-së, Gent Ibrahimi para gazetarëve: “Brënda korrikut do të kemi listën e fituesëve përsa na përket ne”

Posted on

Në mbarim të seancës plenare të zhvilluar sot, Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi i është përgjigjur interesimit te mediave mbi ecurinë e procesit për përzgjedhjen e kandidatëve për SPAK. Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi para gazetarëve: “Brenda korrikut do të ndodhin intervistat, do të ndodhë pikëzimi dhe […]

AKTIVITETE

Intervistat për vlerësimin e kandidatëve për prokuror në Prokurorinë e Posaçme

Posted on

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, në vijim të procesit të vlerësimit të kandidatëve për prokuror në Prokurorinë e Posaçme, njofton se nga data 08.07.2019 deri në datën 12.07.2019 do të zhvillohen intervistat me kandidatët. Në zbatim të nenit 14, pika 3 të rregullores “Mbi kriteret dhe procedurën për ngritjen në detyrë të prokurorëve pranë Prokurorisë […]

AKTIVITETE

Ambasadori i BE në Tiranë, Luigi Soreca, ka zhvilluar sot një takim me Kryetarin e Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi

Posted on

Ambasadori i BE-së Luigi Soreca është takuar ditën e sotme me kreun e Këshillit të Lartë të Prokurorisë, z.Gent Ibrahimi. Gjatë takimit, z. Ibrahimi ka informuar ambasadorin Soreca mbi ecurinë e procesit për krijimin e Strukturës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK). Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë paraqiti një pasqyrë […]

AKTIVITETE

Gara për kryeprokuror/ Këshilli i Lartë i Prokurorisë shtyn afatin për të verifikuar katër kandidatët për Prokuror të Përgjithshëm të Republikës së Shqipërisë

Posted on

Dje përfundoi afati ligjor për verifikimin e plotësimit të kushteve nga kandidatët për Prokuror të Përgjithshëm. Për këtë arsye Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka thirrur mbledhjen plenare me objekt “Shqyrtimin e dokumentave të dorëzuara nga kandidatët dhe nga institucionet përkatëse për verifikimin e plotësimit të kushteve ligjore nga kandidatët për Prokuror të Përgjithshëm të […]