Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi, priti sot në takim përfaqesuesit e misionit amerikan OPDAT/ICITAP

Posted Posted in AKTIVITETE

06 Shkurt 2019 Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi, priti sot në takim përfaqesuesit e misionit amerikan OPDAT/ICITAP, prezenca e të cilit në Shqipëri asiston me reformën në sistemin e drejtësisë, ku shqetësim kryesor ka ngritur korrupsionin dhe krimin e organizuar, të cilat thuhet se përbëjnë kërcënim për demokracinë. “Krimi i organizuar […]

Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi priti sot në takim ambasadoren e Gjermanisë në Tiranë, Susanne Schütz.

Posted Posted in AKTIVITETE

04 Shkurt 2019 Konkretisht në këtë takim u bisedua rreth vazhdimit të mbështetjes dhe bashkëpunimit e qeverise gjermane për institucione të reja të drejtësisë në Shqipërinë  dhe në veçanti, për ecurinë e proçesit të ngritjes së struktures të KLP-së dhe situatën e aplikimeve për  Prokuroria e Posaҫme kundër Korrupsionit dhe Krimit të organizuar (SPAK), e […]