STAFI YNE

POZICIONIEMËR MBIEMËR
EKSPERIENCA/CV
KATEGORI PAGE
Këshilli
KryetarAlfred BALLAG-3
Zv/Kryetar Tartar BAZAJ G-3
AnëtarNurihan SEITIG-3
AnëtarBujar SHESHIG-3
AnëtarEloida GOXHIG-3
AnëtarEsmeralda CAMIG-3
AnëtarLedina RIZAG-3
AnëtarMirela P. BOGDANIG-3
Anëtar Arta MANDRO G-3
AnëtarSokol STOJANIG-3
AnëtarZeqir HODAG-3
Këshilltar i Etikës
Këshilltar Etike (Prokuror)Hysen KETAG-3
Kabineti
Drejtor KabinetiXhensjana VATHII-1
KëshilltarAriana GAÇII-2
Këshilltar për MediaPano CEKAI-2
Sekretar i Përgjithshëm
Sekretar i PërgjithshëmEmis ÇËRAVAI-1
Drejtoria e Njësisë së Mbështetjes së Komisioneve
DrejtorGerti ZELAI-3
KëshilltarAndi MURATEJII-1
KëshilltarArben SHKËMBIII-1
KëshilltarAlban NAKOII-1
KëshilltarAurora MUKAJII-1
KëshilltarDenada ELEZIII-1
KëshilltarErtrit SOFRONIII-1
KëshilltarIlda PRIFTIII-1
KëshilltarLola PRENDIII-1
KëshilltarNevila DALIPIII-1
KëshilltarBesime LITAII-1
KëshilltarLaureta BAXHIAII-1
Përgjegjës i Sektorit të ShërbimeveFrederik SULISUFIIII-1
Specialist i Dokumentimit të SeancaveAdelajda OlldashiIV-1
Specialist i Dokumentimit të SeancaveSonila DIMOSIV-1
Specialist RedaktorVakancëIV-1
Këshilltar prokurorArtur Cara
Këshilltar prokurorArmida Moçka
Këshilltar prokurorAndi Pogaçe
Këshilltar prokurorOlgert Rumnici
Këshilltar prokurorGentian Habazaj
Drejtoria e Njësisë së Shërbimeve Ligjore
DrejtorDanja HOBDARII-4
KëshilltarAlbion SalajII-1
KëshilltarLorana KasapiII-1
Drejtoria Ekonomike dhe e Burimeve Njerëzore
DrejtorDrita NOSIII-1
Përgjegjës i Burimeve Njerëzore dhe TrajnimeveVakancëIII-1
Specialist i Burimeve NjerëzoreAdela PREÇIIV-1
Specialist i Burimeve NjerëzoreErald HILAIV-1
Specialist TrajnimeshDejniz SHAHUIV-1
Përgjegjës FinanceVakancëIII-1
Specialist FinanceEdlira QIRJAQIIV-1
Specialist FinanceJori MALAJIV-1
Drejtoria e Shërbimeve të Përgjithshme
DrejtorArtur LAZEBEUII-2
Përgjegjës i Sektorit TIK,Digj+StatistVakancëIII-1
Specialist i IT-sëRenato DEMIRAJIV-1
Specialist i IT-sëVakancëIV-1
Përgjegjës i Sektorit të Shërbimeve MbështetëseDrinalda SHALSIIII-1
Specialist i Marrëdhënieve me PublikunEni LASKUIV-1
Specialist ProkurimeshVakancëIV-1
MagazinierManjola ELMAZIVI
Punonjës PastrimiQamile DURAIII
Përgjegjës Sektori i Protokoll ArkiveDenisa BALILAJIII-1
Specialist i Administratë ArkivësNertila IBËRSHIMIIV-1
Specialist ProtokolliVakancëIV-1
Specialist ProtokolliVakancëIV-1
Shofer i kryetaritKamelio ÇELAVII
ShoferRrok GJOKAVI
ShoferGenc SENGLAVI
ShoferNdue NIKLEKAJVI
ShoferXhemal MISKUVI
ShoferBujar STRAZIMIRIVI
Shofer Iljas DAUTI VI
Shofer Edmond Haxhillari VI
Shofer Behar Kola VI
Shofer Shkëlqim MulgeciVI
ShoferVakancëVI
Punonjës me Kontratë
OperatorëJonida Horeshka
OperatorëIden Nimet Rustemaj
SanitareElida Skënderi
Gjithsej 75 punonjës